Lär man sig även bokningssystemet Amadeus på distans?

Vi kommer parallellt med IATA Foundation Course  att träna från IATA/UFTAAs E-Learning online  lektioner i  Amadeus. Detta motsvarar cirka 25 kapitel som från lär Dig förståelsen och uppbyggnad  en reguljärbokning med alla olika kommandon. Den är framtagen av IATA och innehåller praktiska lektioner, övningar och delprov. Dessa lektioner ger en god inblick i hur Amadeus fungerar med alla dess kommandon.

ProNordic Education utbildar därutöver Amadeus reguljär-bokning system från verkliga resebyrålicenser och i reell resebyråmiljö. Detta gör våra kursdeltagare fullt boknings behöriga och mycket attraktiva inom branschen.
Du deltar i en fysiskt lärarledd Amadeus-vecka i Stockholm. Detta sker med Amadeus-auktoriserad lärare och med den senaste versionen av Amadeus ”Command Page”. Efter godkänt prov erhålls ett Amadeus-Certifikat. Du kommer att ha exakt samma kunskap som de som arbetar inom reguljär flygtrafik på resebyråerna och flygbolagen. Under denna vecka har vi tillgänglig extralärare för din support.