Våra utbildningar

Vi erbjuder distansutbildningar för privatpersoner som vill arbeta inom resebranschen med en internationell spetskompetens, yrkesbehörighet samt som vill skaffa internationell behörighet för egen resebyråverksamhet. För gymnasie- och folkhögskolor inom turismprogrammet samt för resebyråpersonal som vill fördjupa sina kunskaper inom branschen.

För privatpersoner

Vårt flaggskepp – Internationell IATA Foundation distansutbildning med en exklusiv fysiskt lärarledd Amadeus i verklig resebyråmiljö. Diplomering som ger yrkes- och bokningsbehörighet till att direkt söka arbete efter avklarade studier. Även påbyggnadskursen IATA Consultant Course.

För resebyråer & flygbolag

Vi erbjuder fyra olika kurser och distansutbildningar för resebyrå- och flygbolagspersonal  som i dag redan arbetar i GDS-miljö och önskar komplettera och utveckla sina IATA kunskaper och/eller biljettredovisning. Se vårt kursutbud för dig som arbetar på resebyrå.

För skolor

För gymnasie- och folkhögskolor samt universitet inom turist programmet som vill erbjuda utbildningar i något GDS system som t.ex. Amadeus samt uppbyggnad och IATA regler i ett GDS system. Komplettera undervisningen med destinations geografi samt reseplanering.