Omdömen & citat från tidigare deltagare

Genom åren har vi haft nöjet att utbilda över 900 personer som senare gått vidare till att arbeta inom resebranschen.

På denna sida har vi samlat några citat från tidigare kursdeltagare som beskriver lite kort om sin upplevelse hos oss.

 • "Så glad att jag gick den här kursen och med lite självdisciplin lyckades jag läsa hela kursen på distans och med hjälp utav underbara kurskamrater och bästa läraren Katarina! Att klara IATA och Amadeus på första försöket var en sådan underbar känsla. Tack för en underbar tid!"

  Carolina W.
  Carolina W. Travel agent, Resia
 • "Är väldigt glad över att jag tog beslutet om att gå den här kursen! Med hjälp av mycket självdisciplin och att ha Katarina & klasskamraterna vid sin sida lyckades jag. Väldigt eftertraktat i arbetslivet - hade papperna påskrivna för jobb innan jag var klar med utbildningen. Om du är nyfiken - tveka inte!"

  Daniella R.
  Daniella R. Travel Consultant, Resia
 • "En omfattande utbildning som ledde till jobb kort efter avslut! Katarinas tålamod och omtanke för att alla ska förstå är otroligt! Tack för allt stöd!"

  Emelie W.
  Emelie W. Travel Adviser, Travellink
 • "För mig var denna utbildning viktigare än en akademisk examen eftersom den ledde till jobb. Jag blev erbjuden jobb innan utbildningen ens var avslutad. Otroligt professionellt team med Katarina i spetsen vägleder dig genom utbildningen på ett strukturerat sätt. Detta var den klokaste investeringen jag kunde göra för min yrkeskarriär!"

  Sofie A.
  Sofie A. Tour Consultant, Sydafrikaexperten
 • "Detta är en otroligt bra utbildning med internet-klassrum samt närträffar. Jag lyckades få jobb innan mitt svar på IATA tentan kommit. Sedan att slippa gå 2 år för samma utb. är ett stort plus. Otroligt engagerade lärare. Katarina är otroligt omtänksam & kunnig. Man blir som en stor familj!"

  Johan J.
  Johan J. Airline Contract Manager, Etraveli
 • "Det är tack vare Dig Katarina som jag lyckades komma in i resebranschen 2001 och jobbat hos bl.a. Amex GBT, Agencia, Jade Travel, Odenresor som affärsresesäljare och reseproducent, offline och online. Har idag enormt nytta av mina IATA kunspaker på min nuvarande tjänst på Sabre. Rekommenderar starkt!"

  Katia S.
  Katia S. Customer Solutions, Sabre
 • "Kan varmt rekommendera denna utbildning!  Jag har nu fått ett heltidsjobb hos Big Travel i Göteborg ca 1,5 månad efter avslutat utbildning!"

  Sofia A.
  Sofia A. Travel Consultant, Big Travel